لیست اختراعات محمد رضا حسني


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 14
تاریخ ثبت: 1399/01/23
خلاصه اختراع:

قالب هاي قفلي اين اختراع در حوزه ي عمران و ساختمان سازي كاربرد دارد و مربوط به قالب هاي فلزي مي باشد. از جمله مشكلات موجود در زمينه ي استفاده از قالب هاي فلزي براي قالب بندي سطوح بتني سختي وزمان بر بودن اتصالات مي باشدكه با استفاده از قالب هاي قفلي با صرف نيروي بدني كمتر علاوه بر افزايش دقت و كيفيت اتصالات زمان لازم براي اتصال قالب ها كاهش مي يابد.اتصال اين قالب ها نسبت به نوع پيشين يعني قالب هاي فلزي؛ دقيق تر شده است واحتمال خروج بتن از درز قالب بسيار كم و به صفر رسيده است. در اين اختراع براي هر يك از قالب هاي فلزي در دوسمت بالا وچپ برجستگي ها و دنده هايي درنظر گرفته شده است و در جهت هاي مخالف آن ها (پايين و راست) فضاي خالي متناظر با ابعاد واندازه هاي دنده ها در ضخامت قالب تعبيه شده است (2)، اين امر باعث مي شود كه وقتي دو قالب در كنار يكديگر قرار مي گيرند ، دنده هاي يك قالب همانند زبانه ي قفل درب در حفره ي موجود در ضخامت قالب ديگر جاي گيرند(3).

تاریخ اظهارنامه: 1390/02/20
مالک/مالکان: سيد محمد رضا حسني
تاریخ ثبت: 1390/05/04
مخترع/مخترعان: سيد محمد رضا حسني
خلاصه اختراع:

نام اختراع convertor gases يا مبدل و گيرنده كازهاي خروجي از بخاري است و زمينه فني اختراع مربوط به فني و مهندسي و كاربردي است مشكلات موجود احتمال خفگي و داشتن حجم زياد لوله ها و خود بخاري است راه حل مذكور استفاده از درجه حرارت خود بخاري و پمپ هوا و يك مخزن شامل شير آهك است و ايجاد يك رابطه شيميايي بين آن هاست اين مدل از بخاري ها مي توانند در تمام مكان ها استفاده شوند در دماي بالاي بخاري داريم

تاریخ اظهارنامه: 1389/09/06
مالک/مالکان: سيدمحمدرضا حسني
تاریخ ثبت: 1389/12/23
مخترع/مخترعان: سيدمحمدرضا حسني
خلاصه اختراع:

خلاصه نام اين طرح توليد انبوه سنگ آهك از منوكسيد كربن و مواد بي مصرف است. زمينه فني اختراع در گرايش فني مهندسي و از طريق دروس مصالح شناسي در گروه عمران و يا شاخه محض شيمي قابل بررسي است. كاربرد آن در صنعت وكارخانجات توليد سنگ آهك مي باشد. مشكل اساسي موجود در طبيعت اتمام منابع معدني و عدم جايگزين پذيري اين مواد است. اساس راه حل استفاده شده استفاده از گازهاي كاخانجات و شفته هاي آهك بدون استفاده است. تنها مشكل اين طرح كه آن هم در خارج شهر قابل رفع است اشغال فضايي از محيط است. در گذشته فقط سنگ آهك از معادن استخراج مي شده كه با اين طرح در كنار تمام كارگاه هاي آجرپزي و... قابل توليد است. كاربرد اصلي طرح توليد سنگ آهك و كمك به بخش صنعت وكمك به منابع طبيعي است. اساس اين طرح استفاده از مواد مضر و بي فايده است و بازيافت آنها و توليد مواد جديد و قابل استفاده است. فرمول هاي استفاده شده در طرح عبارتند از در دماي بالاي 100 درجه داريم: 2CO => 2CO2 + O2 سپس CO2 + H2O => H2CO3 ودر آخر داريم: H2CO3 + Ca(OH)2 => CaCO3 + 2H2O

تاریخ اظهارنامه: 1389/09/06
تاریخ ثبت: 1389/12/23
خلاصه اختراع:

امروزه سيستم هاي هويت سنجي مبتني بر اثر انگشت با يكي از دو روش زير فرايند هويت سنجي را انجام مي دهند: 1- تطبيق الگو 2- تشخيص ريزه ها در روش اول دو نمونه اثر انگشت با يكديگر منطبق شده و مورد قياس قرار مي گيرد در اين تكنيك الزاما بايد نمونه هاي اثر انگشت نگهداري شوند و به منظور مقايسه هر نمونه با ساير نمونه ها از روش هاي مبتني بر پردازش تصوير استفاده كرد لذا اين تكنيك به دليل نياز با فضاي مصرفي زياد و همچنين صرف زمان مصرفي زياد از كارآيي خوبي برخوردار نيست اما پياده سازي آن در مجامع كوچك نظير يك اداره و يا سازمان قابل توجيه مي باشد. در روش دوم كه آقاي Maltoni از بنيانگذاران اين تكنيك هستند ابتدا ويژگي هاي موجود در اثر انگشت را شناسايي كرده و با ويژگي هاي ساير نمونه ها مورد مقايسه قرار مي دهند چنانچه 11 ويژگي منحصر به فرد مشابه ابشد دو نمونه يكسان و متعلق به يك نفر تشخيص داده مي شود بطور متوسط در هر اثر انگشت 50 تا 80 ويژگي منحصر به فرد موجود است كه برخي از آنها عبارتند از دو شاخگي، جزيره ، تقاطع و غيره. در تكنيك ابداع شده توسط اينجانب، يك اثر انگشت كه خود يك پديده فركتالي محسوب مي شود توسط يك مكانيزم نگاشت به يك پديده فركتالي ديگر تبديل مي شود حين اين نگاشت پارامترهايي استخراج مي شوند كه تركيب آنها يكتايي اثر انگشت را تضمين مي كنند ما براي هر نمونه اثر انگشت، فقط اين پارامترها را ثبت و نگهداري مي كنيم لذا در هنگام جستجو اين روش اولا از زمان مصرفي كمتري برخوردار خواهد بود و ثانيا براي ذخيره سازي اطلاعات هر اثر انگشت به فضاي بسيار اندكي نياز خواهد بود كه در حقيقت اين مزايا سبب مي شود روش ارائه شده در پايگاه تصاوير بزرگ نظير 200 ميليون نمونه اف بي آي از كارآيي بالاتري برخوردار باشد.

تاریخ اظهارنامه: 1388/12/08
مالک/مالکان: علي عبدالحسيني
تاریخ ثبت: 1389/06/30
مخترع/مخترعان: سيد محمدرضا حسني
خلاصه اختراع:

دستگاه ساخته شده كه Convertor (g5 نام دارد دستگاهي است كه مشابه داخلي نداشته هر چند شايد در جهان دستگاه هايي موجود باشند كه از نظر كارايي اينگونه باشند با اندكي تفاوت. اما علت نام گذاري اين دستگاه به اين دليل مي باشد كه اين دستگاه يك نوع مبدل و تبديل كننده گازهاي سمي و خطرناك به گازهاي كم خطرتر و حذف بعضي از گازهاي مضر مي باشد (علت آوردن نام Convertor به اين دلايل مي باشد. و اما هدف از آوردن نام g5 به اين دليل است كه اين دستگاه پنج نوع گاز مهم و محسوس و خطرناك موجود در جهان را تبديل يا نابود مي كند.

تاریخ ثبت: 1393/04/09
خلاصه اختراع:

طراحي و ساخت مجموعه‌هاي CTA تمام اتوماتيك 24 كاناله به همراه نرم‌افزار كنترل آن جهت اندازه‌گيري سرعت‌هاي لحظه با دقت بسيار بالا در آزمايشهاي تونل باد. راه‌اندازي و استفاده از دستگاه در مقايسه با نمونه‌هاي موجود براحتي قابل انجام بوده و از لحاظ قيمت در حدود 10 ميليون تومان براي 24 كاناله هزينه لازم مي‌باشد در صورتيكه نمونه خارجي آن براي هر كانال 33 هزار دلار مي‌باشد. همچنين سيستم كاملاً بومي شده و دانش فني آن كسب و امكان ساخت تجاري آن وجود دارد. قابل ذكر است كه نمونه خارجي شامل تحريم و جزء تجهيزات با تكنولوژي بالا بوده و نمونه داخل موجود نيز اتوماتيك نبوده و تنظيم دستي است و داراي حجم فيزيكي بالا مي‌باشد.مشخصات فني مجموعه CTA تمام اتوماتيك به قرار زير مي‌باشد. 1-\\tشناسايي دقيق نحوه عملكرد دستگاه‌هاي CTA و طراحي و ساخت آنها. 2-\\tطراحي، ساخت و بومي‌سازي يك مجموعه CTA تمام اتوماتيك كنترلي، 24 كاناله 3-\\tانجام چندين آزمايش كنترلي و بررسي جهت عملكرد در آزمايشگاه 4-\\tانجام چندين آزمايش كنترلي و بررسي جهت عملكرد در آزمايش تونل باد 5-\\tآزمايشهاي تحقيقاتي، پايان‌نامه‌ كارشناسي ارشد (3 مورد)، دكتري (2 مورد)

تاریخ اظهارنامه: 1390/06/23
تاریخ ثبت: 1390/12/24
خلاصه اختراع:

امروزه اغلب سيستم هاي هويت سنجي مبتني بر عنبيه مبتني بر روش هاي تطبيق الگو هستند كه با تكنيك هاي متفاوت و وابسته به كاربردهاي خاص مورد تقويت قرار مي گيرند. در اغلب اين روشها ابتدا عنبيه چشم تشخيص داده شده و پس طي يك تبديل هندسي از فرم حلقوي به شكل مستطيل تبديل مي گردد سپس هر عنبيه به بخش هاي كوچكتري مقياس گذاري مي شود مثلا يكصد قسمت كوچك هر يك از اين قسمتهاي كوچك با يك مقدار مانند صفر يا يك (كه وابسته به پيكسل هاي آن بخش و چگالي مربوطه است) مقداردهي شده بنابراين هر تصوير داراي تعداد زيادي كد مختلف است كه زنجيره اين از اين كدها در كنار يكديگر تضمين كننده يكتايي عنبيه چشم مي باشد اولين بار اين تكنيك توسط آقاي دكتر John Dougman به شكل ماشيني پياده سازي و مورد استفاده قرار گرفته است. در تكنيك ابداع شده توسط اينجانب يك عنبيه كه خود يك پديده فركتالي محسوب مي شود توسط يك مكانيزم نگاشت به يك پديده فركتالي ديگر تبديل مي شود حين اين نگاشت پرامترهايي استخراج مي شوند (دقيقا 10 عدد اعشاري) كه تركيب آنها در طيف صفر تا يك مشتمل بر 50 تنوع خواهد بود كه مي تواند بيانگر ........... تنوع متفاوت در عنبيه چشم باشد كه بخوبي يكتايي عنبيه چشم را تضمين مي كنند ما براي هر نمونه عنبيه فقط اين پارامترها را ثبت و نگهداري مي كنيم لذا در هنگام جستجو اين روش اولا از زمان مصرفي كمتري برخوردار خواهد بود و ثانيا براي ذخيره سازي اطلاعات هر عنبيه به فضاي بسيار اندكي نياز مي باشد كه در حقيقت اين مزايا سبب مي شود روش ارائه شده از كارآيي بالاتري خصوصا در مقياس هاي بزرگ نظير پايگاه هاي اطلاعاتي بالغ بر دويست ميليون نمونه نسبت به روش هاي متداولي كه هم اكنون در دنيا مورد استفاده است برخوردار باشد.

تاریخ اظهارنامه: 1387/05/22
تاریخ ثبت: 1387/11/24
خلاصه اختراع:

موارد یافت شده: 14